STADSHUSLUNDEN/HJULMAKAREN

Lokaler

LOKAL 1


UTHYRD

Hyresgäst  Kenzai gym

Typ av verksamhet  Gym

Lokalyta  161 kvm

Läge – Stadshuslunden (bostadsrättsdelen)

Inflyttning   Prel. 2019-01-15

LOKAL 2


UTHYRD

Hyresgäst – Salong Crystal

Typ av verksamhet – Frisör

Lokalyta  69 kvm

Läge – Stadshuslunden (bostadsrättsdelen)

Inflyttning  Prel. 2018-07-01

LOKAL 3


UTHYRD

Hyresgäst – Café Rissne

Typ av verksamhet – Café

Läge  Stadshuslunden (bostadsrättsdelen)

Lokalyta  95 kvm

Inflyttning  Prel. 2018-06-01

LOKAL 4


UTHYRD

Hyresgäst  Rissne närlivs

Typ av verksamhet – Närlivs

Lokalyta  94 kvm

Läge – Hjulmakaren (hyresrättsdelen)

Inflyttning  Prel. 2018-05-01

LOKAL 5


UTHYRD

Hyresgäst – Norlandia

Typ av verksamhet – Förskola

Lokalyta –  ca 621 kvm + gårdsyta

Läge – Hjulmakaren (hyresrättsdelen)

Inflyttning  Prel. 2018-01-10


LOKAL I STADSHUSLUNDEN

Salong Crystal

Vi är glada att kunna välkomna den väletablerade frisörsalongen Crystal till Stadshuslunden. De har sedan tidigare en salong på Rådhuset i Stockholm och expanderar nu genom att öppna en andra salong i Stadshuslunden i slutet av 2018.

Om salongen

Hos Salong Crystal får du professionell service med det senaste inom bland annat klippning, barbering och ansiktsvård. Du får tips och råd av kunniga och kreativa frisörer som brinner för sitt yrke. Med bekvämligheter som en frisörsalong i huset är det lättare att pussla ihop schemat i en stressig vardag och ger dig möjlighet att koppla av och ta lite tid för dig själv.

Salong Crystal har sedan tidigare en salong på Rådhuset i Stockholm och välkomnar nu såväl gamla som nya kunder till deras duktiga frisörer i den nya salongen i Rissne.


LOKAL I STADSHUSLUNDEN

Kenzai

Den bästa träningen är den som blir av brukar det ju heta. Och visst underlättar det om gymmet ligger utanför dörren och håller öppet från tidig morgon till sen kväll?! Därför är vi glada att kunna välkomna kvalitetsgymmet Kenzai till Stadshuslunden, som därmed öppnar sin fjärde enhet i början av 2019.

Utbud och tillgänglighet

Kenzai Gym har sedan tidigare gym i Bro, Kungsängen och Barkarby. Gymmet i Rissne kommer ha en park med konditions- och styrkemaskiner samt ett utbud av fria vikter och skivstång i smithmaskin.

Förtur för de boende i Stadshuslunden

Som den seriösa aktör de är har de ett begränsat antal medlemmar i varje enhet för att minimera trängsel och köer till maskiner. Du kan nu reservera ett medlemskap, helt utan förpliktelser. För boende i föreningen garanteras plats. De som flyttar in i huset bjuds dessutom på en månad gratis träning i samband med medlemskap! Läs mer och reservera din plats på www.kenzai.se/rissne.


LOKAL I HJULMAKAREN

Norlandia

För att ha en bra service till alla nyinflyttade barnfamiljer har Einar Mattsson tecknat ett avtal med Norlandia om att en förskola för ca 75 barn kommer att finnas på plats i början av 2018 i hyresrättsdelen, Hjulmakaren.

Norlandia förskola till Hjulmakaren

Förskolan kommer att ha små barngrupper med 12,5 barn i snitt per avdelning, en egen kock som gör all mat från grunden, samt erbjuda föräldrarna extra tjänster såsom lunch- och middagslådor och barnpassning kväll och helg.

En gård kommer att finnas på innergården och dagliga utflykter sker till närliggande parker.

Boka plats

Platsbokning sker direkt hos Sundbybergs Kommun från kvartal 1 2017.

Ni kan också läsa mer om Norlandia på www.norlandiaforskolor.se